Over ons

Restaurant In den Vlaemschen Pot: 30 jaar familietraditie & Spaanse passie in Zeeland

Al 30 jaar lang verwelkomt Restaurant In den Vlaemschen Pot gasten met open armen in het prachtige Philippine. Wat begon als de droom van Ferry & Milagro, is uitgegroeid tot een geliefd familiebedrijf waar nu ook dochter Adi en zoon Oswel met hart en ziel aan meewerken. Bij ons proef je de passie voor lekker eten in alles wat we doen. We serveren enkel de beste kwaliteit, met verse, lokale producten waar we trots op zijn.

Unieke gezelligheid met Spaanse twist
Onze kaart staat vol met traditionele unieke gerechten, met een knipoog naar Spanje waar de familie graag komt en zich laat inspireren. Denk aan bijvoorbeeld aan zelfgemaakte Iberico-, kabeljauw en garnalenkroketjes maar uiteraard ook heerlijke mosselen in alle soorten en maten. De Spaanse connectie proef je niet alleen in de gerechten, maar ook in de gezellige, ongedwongen sfeer. Bij ons mag je je helemaal thuis voelen, of je nu met familie, vrienden of collega’s langskomt

Een restaurant voor iedereen
Of je nu een snelle hap wilt doen, uitgebreid wilt dineren of met een grote groep wilt komen, bij In den Vlaemschen Pot ben je altijd welkom. We hebben verschillende menu’s voor elk wat wils, en je kunt altijd terecht voor een goed glas wijn of Belgisch bier.

Kom langs en ervaar het zelf!
We nodigen je van harte uit om eens te komen proeven van onze heerlijke keuken en te genieten van de warme gastvrijheid in Zeeland.